Vakıfbank Günlük Para Çekme Limiti

Atm günlük para cekme limitleri
Daha önceki yazılarımızda birçok bankanın günlük para çekme limiti hakkında detaylı bilgiler vermiştik. Bu yazımızda ise Vakıfbank müşterileri için bankamatikten günlük para çekme limiti hakkında bilgi vereceğiz. Peki, Vakıfbank'tan bir günde ne kadar para çekilebilir, günlük para çekme sınırı nedir?


Vakıfbank Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?


Bir devlet bankası olan Vakıfbank günlük para çekme limiti 1500 Türk Lirası'dır. Bankamatik kartınızla ATM'lerden çekebileceğiniz maksimum limit budur. Bu limitin üzerine çıkmaya çalışırsanız çeşitli uyarılarla karşılaşacaksınız. Fazladan çektiğiniz miktar için belli bir komisyon ödemek zorunda kalacaksınız.


Vakıfbank Günlük Para Çekme Alt Limiti Ne Kadar 2017


Bazı bankalar en az 5 TL çekmenize izin verirken bazı bankalar bu limiti 10 lira ile sınırlı tutmaktadır. Vakıfbank bankamatiklerinden çekebileceğiniz en düşük para miktarı 10 liradır. Yani bankamatikte sadece 5 liranız varsa o parayı çekmeniz mümkün değildir. en az on lira çekmek zorundasınız.


Vakıfbank Günlük Para Çekme Limiti Artırılır mı?


Her banka için geçerli olduğu gibi Vakıfbank müşterileri de günlük para çekme limitini yükseltme imkanına sahiptir. Bunun için banka ile iletişime geçmeli ve gerekirse şubenize uğrayarak dilekçeniz ile limit yükseltme için başvurmalısınız. Talebiniz olumlu görülürse limitiniz belli bir miktarda artacaktır.


Vakıfbank ATM'den Günlük Para Çekme Limiti aşılırsa Ne Olur?


Önceki başlıklarımızda da belirttiğimiz gibi günlük limiti aşmanız mümkün olabilir; ancak 1500 liranın üzerinde para çektiğiniz takdirde sizden belli bir miktar kesinti yapılacaktır. ancak bu komisyon karşılığında günlük limitleri aşabilirsiniz.


Vakıfbank Günlük Döviz Çekme Limiti 2017


Bankada döviziniz varsa yine belli bir limit dahilinde o parayı çekebilirsiniz. Bir günde en fazla 1000 Euro çekme şansınız bulunmaktadır. Alt limit ise 50 Eurodur. Aynı limitler dolar için de geçerlidir. Vakıfbank günlük dolar çekme limiti 1000 dolardır.
  1. "İsimsiz" olarak yorum yapmak için "Yorumlama Biçimi" bölümünden "ANONİM"i seçin.
  2. Takma adla yorum yapmak için "ADI/URL"yi seçerek herhangi bir isim yazın.
  3. Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
  4. Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
  5. Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
  6. Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.