Size Özel Reklam

Eğitim, Sağlık, Kazanç, Kişisel Gelişim E-Kitap

 
Eğitim, Sağlık, Kazanç, Kişisel Gelişim E-Kitap

Eğitim, Sağlık, Kadın-Erkek İlişkileri, Para-İş-Kazanç, Bilgisayar ve İnternet Sağlık ve Fitness, Kişisel Bakım ve Kozmetik, Kişisel Gelişim e- kitap kategorileri  

E-Kitap Nedir?


Kitabın her türlü digital ortamda ekranı olan bütün elektronik cihazlarda okunabilir haline e-kitap denilir. E-kitap, kitabın elektronik bir şeklidir. Kitabın digital ortamda ve bu gibi ekranı olan (telefonlar, ipad'ler, smart tv'ler gibi ekranlarda okumanızı sağlar.

Bunu Yazman Lazım

Bunu Yazman Lazım

180 sayfalık bu eserde neyi nasıl yazacağınız her yönüyle aktarılıyor. Kitapta geleneksel yaratıcı yazarlık için gerekli bütün öğelerinin yanı sıra, özellikle karakter tasarımlarında başarılı bir yazarın yapması gereken; Düşünme/eleştirel düşünme, Eleştirel okuma, Hedef kitle, Terapi için yazma, Etkili iletişim yöntemleri, Kriz yönetimi, Karakterler ve psikoloji, Beden dili İkna yöntemleri Medya okuryazarlığı, Hakaret ve yalan, Zaman yönetimi, Suçlu zihin ve safsata… gibi detaylar ele alınıyor. Özetle; Başarılı bir yazar olmak için adım atacağınız bu yolda, birden çok branşı harmanlayarak ve bunu sosyal ilişkiler içerisinde, etkin biçimde, etkileşimle yapabilmeniz adına her şey “Bunu Yazmak Lazım!” ana kitabında bulunuyor.

⇨⇨ Bunu Yazmak Lazım -1 ⇦⇦

Bony’nin Yolu-Köpek Eğitimi 

Köpek Eğitimi
Köpek eğitimi, köpeğini nasıl eğiteceğini ısırması, havlaması ve itaatsizliği ile baş etmenin yolları

Köpek eğitimi ve bakımı, köpeğini anlamak, temel komutlar, köpek davranışları gibi bir çok eğitimi konuları

 Butik Gelir Eğitim Seti

Butik Gelir Eğitim Seti

 Türkiye’nin en çok tercih edilen instagram eğitimi Binlerce kursiyer, yüzlerce başarılı butik, yüzlerce instagram fenomeni bizi tercih etti başardı şimdi sıra sizde ButikGelir eğitimimizin güncellenmiş ve yenilenmiş versiyonu ile yeniden karşınızdayız ButikGelir eğitimi ile; Instgaram üzerinden ister yüksek paralar kazanın İsterseniz de instagram fenomeni olun
⇨⇨ ButikGelir Eğitim Seti ⇦⇦

Temel Psikoloji 

Temel Psikoloji Uzaktan Eğitim

Bu kurs, alanında "tam olarak" uzman değerli psikoloğumuz ve uzman ekibimizce sağlanan çalışmalarla oluşturulmuştur. Bu kursta, psikolojinin ne demek olduğunu, "insan" a özgü psikoloji kavramını, detaylarını, psikolojinin çeşitlerini, beynin yapısı ve psikolojik çalışma sistemini, psikoloji sisteminin işleyişini, beynin fonksiyonlarını, nöronları, zihnin yasalarını ve her gün maruz kaldığımız psikolojik etkileri göreceksiniz. 

⇨⇨ Temel Psikoloji ⇦⇦

Onaylı Sertifikalı Psikoloji İlk Yardım Kursu

Psikoloji İlk Yardım Kursu

 Psikolojik İlk Yardım uzaktan eğitim sertifikalı kursu


Sözel Olmayan İletişim

Sözel Olmayan İletişim-Beden Dili
- Eğer birisi Sizi aldatıyorsa, bunu bilmek için doğru yolun ne olduğunu biliyor musun?
- Ya da bir insanın zihnini okumak yerine o insanın beden dilini okumak için Sözel Olmayan İletişim’i nasıl kullanabileceğinizi bilmek ister misiniz?
- Ağzını bile açmadan ustalıklı bir yol ile bilinçaltından hareketle karşınızdakini ikna etmek ister miydiniz?
- Sevgilinizin patronunuzun, çocuklarınızın sizi yanlış anladığını düşünüyor musunuz?


 Dropgelir E- Ticaret Eğitim Seti

E- Ticaret Eğitim Seti

Dropgelir E-Ticaret Eğitim Seti Stoksuz ticaret (dropshipping) pazaryerlerinde ticaret ürün kaynakları sermayesiz ticaret


Posta Güvercini Yetiştiriciliği 

Posta Güvercini Yetiştiriciliği

Posta Güvercini Yetiştiriciliğinin okulu artık bu e-kitaptır. Bilgiye aç yüz binlerce müptelası olan bu branş için, A'dan Z'ye tam bir kılavuz niteliğindeki bu ürün ülkemizde ilk ve tektir.


Yürüyen Özgüven

Yürüyen Özgüven

Özgüven problemi yaşayan insanların bu sıkıntısından kurtulması için hazırlanan tecrübe birikimiyle oluşturulmuş bir settir.


Panik Atağa Son  

Panik Atağa Son

Panik Atak yaşayan kişiler için Panik Atağa Son formülü sayesinde çok kolay normal hayata dönebilirler. Panik atak hastalığı yenmek için bu etkili yöntemler sayesinde kısa bir süre içinde kurtulmak mümkün.


Onu Elde Tut


Kısaca OET olarak adlandıracağımız Onu Elde Tut kitabı, sevgilisini mutlu etmek ve onun aşkını azalmadan devam ettirmek isteyen kadınlar için hazırlanmış bir kitaptır. Erkeklerin psikolojik eğilimleri ve genel zevkleri ile ilgili bilgiler vererek, bir erkeğin bağlılığını kazanmayı hedefleyen özel metotları gösterir. Her Know-How kitapta olduğu gibi, yapılması gerekenleri adım adım sırasıyla anlatır. Okuyucusu olan kadına tıpkı bir ilişki koçu gibi destek verir. Bir kadının, sevgilisi olan erkeğin ilgisini, sevgisini ve bağlılığını nasıl arttıracağını aktarır. Kitap seti içerisinde ‘Bonus Kitap’ olarak adlandırdığımız 3 adet ek kitap bulunmaktadır.


Aşk Acısından Kurtulmak



E-Kitap Kazançları




Aşk Rehberi



  1. "İsimsiz" olarak yorum yapmak için "Yorumlama Biçimi" bölümünden "ANONİM"i seçin.
  2. Takma adla yorum yapmak için "ADI/URL"yi seçerek herhangi bir isim yazın.
  3. Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
  4. Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
  5. Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
  6. Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.