Size Özel Reklam

Garanti Bankası Günlük Para Çekme Limiti 2017

Hemen hemen her kesime kredi vermekle bilinen, bu yüzden çok sayıda müşterisi bulunan Garanti Bankası müşterilerinden biri iseniz, Garanti Bankası bankamatiklerinden bir günde en fazla ne kadar para çekebileceğinizi merak etmişsinizdir. Belki de günlük çekme sınırını aştığınız için uyarı almışsınızdır. Peki, Garanti Bankası ATM'lerinden bankamatik kartı ile günde en fazla ne kadar para çekebilirsiniz? Cevabı aşağıda...

Garanti Bankası Günlük Para Çekme Limiti 2017

2017 yılında Garanti Bankası müşterileri bankamatikten kartla en fala 2000 Türk Lirası çekebilmektedir. 2000 bin liranın üstünde para çekimi yapmak isteyenler ise küçük bir uyarı ile karşılaşacaklardır. Bu uyarı, 2 bin liranın üstünde çektiğiniz para için sizden ne kadar komisyon bedeli alınacağı ile ilgilidir.

Farz edelim ki sizin çekmek istediğiniz tutar 3 bin lira. İşte 3 bin lira için tuşa bastığınız anda, sizden ne kadar kesinti yapılacağı ile ilgili uyarı gelecektir. Yapılan kesinti, fazla çekilen paranın %1'inden biraz fazladır. Örneğin 1000 lira fazla çektiğinizde, sizden yaklaşık olarak 10-12 lira kesinti yapılacaktır.

Çeşitli Yöntemlerle Günlük Çekme Limitini Aşabilirsiniz!

Bazı bankalar çeşitli müşterilerine kıyak geçebilmektedir. Şayet günlük para çekme limitini artırmak istiyorsanız bankanıza bir dilekçe verebilirsiniz. Garanti bankası her müşterisinin bu isteğine olumlu yanıt vermiyor; fakat şansınızı denemek hiçbir zarar getirmez.

Garanti Bankası Günlük Para Çekme Limitimi Yükseltmiyor!

Bu durumda maalesef yapabileceğiniz pek bir şey yok. Çekmek istediğiniz tutar için ya birden fazla gün bankamatiğe gideceksiniz ya da gece yarısına doğru bankamatiğe gidip 2000 lira çekecek ve saat gece 12'yi geçince diğer 2000 lirayı da çekeceksiniz.
  1. "İsimsiz" olarak yorum yapmak için "Yorumlama Biçimi" bölümünden "ANONİM"i seçin.
  2. Takma adla yorum yapmak için "ADI/URL"yi seçerek herhangi bir isim yazın.
  3. Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
  4. Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
  5. Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
  6. Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.