Size Özel Reklam

Halkbank Günlük Para Çekme Limiti 2017

Bilindiği gibi her banka için geçerli olduğu gibi Halk Bankasında da ATM'den günlük çekebileceğiniz para miktarı banka tarafından sınırlandırılmıştır. Bankaların bunu yapmasındaki gaye, parayı kendi hesaplarında daha uzun süre tutarak onu işlemek ve kendilerine kar elde etmektir.

ATM'den bankamatik kartı ile para çekme sınırı her banka için farklı olabilir. Bir banka günlük limit olarak 1000 TL belirlerken, başka bir banka bu limiti 1500 TL'ye kadar çıkarabilmektedir. Peki, Halk bankası bankamatiğinden günde ne kadar para çekebilirsiniz?

Halk Bankası Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?

2017 yılı için geçerli olmak üzere, Halkbank bankamatiklerinden günlük en fazla 1500 Türk Lirası para çekebilirsiniz. 1500 liranın üzerinde bir para çekmek istediğinizde, hoşunuza gitmeyen bir uyarı ile karşılaşacağınızı bilmelisiniz.

Halbank Günlük Para Limitini Aşarsanız Ne Olur?

Halk bankasının kart ile para çekme limiti bin lira olsa da bu paranın üstünde bir tutar çekmeniz mümkündür. Ancak elbette ki bir bedeli vardır. 1500 lira benim işimi görmez, daha fazlasını çekmeliyim diyorsanız, bunu gerçekleştirebilirsiniz; ancak bin liranın üstüne çıktığınız an sizden belli bir komisyon kesilecektir. Örneğin 1500 değil de 2000 lira çekecek olursanız bankalara ve çekilen fazla tutara göre değişmekle beraber tahmini 10-15 lira bir kesintiye uğrarsınız, yani banka bu tutarı komisyon adı altında sizden kesecektir.

Kesinti Olmadan Günlük Para Çekme Limitini Aşmak Mümkün mü?

Çoğu banka, bir günde çekebileceğiniz para miktarı limitini artırabilmektedir. Sizler de Halkbank'a bireysel başvuruda bulunarak günlük para çekme limitinizi artırma şansına sahip olabilirsiniz. Ancak bankanın isteğinize olumlu cevap vermesi kesin değil. Bazı müşterilerin bu talebine olumlu yanıt verirken, bazı istekleri reddedebilmektedir.

Bir Defa Bankaya Giderek 2 Günlük Para Çekme

Bildiğiniz gibi gün saat 24:00'ten itibaren biter ve yeni bir gün başlar. İki defa bankaya gitmek istemiyorsanız, gece saat 23:55 gibi 1500 lira çekip 5 dakika bekledikten sonra sonraki günün parasını da çekebilirsiniz.
  1. "İsimsiz" olarak yorum yapmak için "Yorumlama Biçimi" bölümünden "ANONİM"i seçin.
  2. Takma adla yorum yapmak için "ADI/URL"yi seçerek herhangi bir isim yazın.
  3. Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
  4. Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
  5. Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
  6. Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.