Size Özel Reklam

Yapı Kredi Bankası Günlük Para Çekme Limiti 2017

1944'ten bu yana hizmet veren Yapı Kredi Bankası günümüzde Türkiye'nin halen en büyük özel bankalarından birisi olma unvanını taşıyor. Gerek konut kredisi gerekse de taşıt ve ihtiyaç gibi her türlü krdi konusunda birçok avantajı bulunan ve çokça tercih edilen Yapı Kredi Bankası müşterileri için 2017 günlük para çekme limiti hakkında bilgi vermeye çalıştık.

Bilindiği gibi her bankanın, müşterileri için belirlediği bir günlük para çekme limiti bulunmaktadır. Yapı Kredi Bankası günlük para çekme sınırı ile ilgili bilgiler aşağıdadır.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine farklı günlük para çekme limitleri sunuyor. Bu anlamda üç farklı müşteri sınıfından bahsetmek mümkün. Bunları; bireysel bankacılık müşterisi, kişisel bankacılık müşterisi, özel bankacılık müşterisi şeklinde sınıflandırabiliriz.

Yapı Kredi Bankasından Bir Günde Ne Kadar Para Çekilebilir?

Şayet sadece bireysel bankacılık müşterisi iseniz ATM'lerden bir günde çekebileceğiniz para miktarı 1500 TL; kişisel bankacılık müşterisi iseniz 3500 TL, özel bankacılık müşterisi iseniz de 5000 TL kadar para çekebiliyorsunuz. Ayrıca Ardıç Paketi üyeliği bulunanlar, günlük para çekme limitinin iki katı kadar para çekme imkanına sahiptir.

Yapı Kredi Bankası ATM'den Para Çekme Limitini Artırmak Mümkün mü?

Hemen her banka, müşterilerinin günlük para çekme limiti ile ilgili belli taleplerine olumlu yanıt vermektedir. Yapı Kredi Bankası müşterisiyseniz ve bankamatik kartı ile bankamatiklerden bir günde çekilebilecek tutar size az geliyorsa, dilekçe yazarak para çekme limitini yükseltebilirsiniz.

Banka Şubesinden Para Çekme

Yapı Kredi Bankası hesabınızda bulunan paranızı sadece bankamatik kartı ile çekmek zorunda değilsiniz elbette. Mesai saatleri içerisinde ilgili banka şubenize giderek hesabınızdaki parayı çekmeniz mümkündür. Bunun için kimliğinizi göstermeniz gerekecektir. Eğer çekeceğiniz para tutarı çok yüksek ise parayı çekmeden önce ilgili şubeyi bilgilendirmeniz, orada para beklemenizi önleyecektir.
  1. "İsimsiz" olarak yorum yapmak için "Yorumlama Biçimi" bölümünden "ANONİM"i seçin.
  2. Takma adla yorum yapmak için "ADI/URL"yi seçerek herhangi bir isim yazın.
  3. Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
  4. Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
  5. Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
  6. Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.