Ziraat Bankası Günlük Para Çekme Limiti 2017

Ziraat bankası , Para cekme limiti , ATM
Her bankada olduğu gibi, Ziraat Bankasında da ATM'lerden günlük çekilen paraya limit konulmuştur. Yani hesabınızda çok paranız olsa dahi, tüm parayı aynı günde bankamatik kartı ile çekemiyorsunuz. Günlük belirlenen limit aşıldığında komisyon ödemek zorunda kalıyorsunuz. Peki Ziraat günlük para çekme limiti ne kadar, bir günde en fazla kaç tl çekebilirsiniz?
Ziraat Bankası ATM'den Günlük Para Çekme Limiti Ne Kadar?

Ziraat bankası müşterisiyseniz size verilen bankamatik kartı ile bankamatiklerden günlük en fazla 1500 Türk Lirası çekebilirsiniz. Yani ziraat günlük para çekme sınırı 1500 TL'dir. Peki, sizin daha fazla paraya ihtiyacınız varsa ne olacak, parasız mı kalacaksınız? İşte bunun da cevabı aşağıda:

Ziraat Bankası Günlük Para Çekme Limitini Aşmak

Dediğimiz gibi üst limit 1500 lira olsa da, hesabınızda bulunan paradan daha fazlasını da çekebiliyorsunuz. Ancak 1500'ü geçen her para için komisyon bedeli ödemek zorunda kalıyorsunuz. 2000 lira çektiğinizde banka size bu parayı verecektir; ancak 500 TL aşıldığı için bu miktar için sizden komisyon bedeli de alınacaktır.

Ziraat Bankası Günlük Para Çekme Limitini Yükseltmek

Bazı bankalar günlük limiti müşteri talebi doğrultusunda yükseltebilmektedir. Siz de talebinizi bir dilekçe yolu ile bankaya bildirin. Size olumlu veya olumsuz dönüş yapılacaktır.

Emekli Maaşını Ziraat'ten Alanlar İçin Üst Limit

Banka, resmi web sayfasında, 1500 lira günlük para çekme limitinin emekli aylığını kendi bankalarından alan emekliler için geçerli olmadığını ifade etmiş. Yani bu günlük limit emekliler için geçerli değil.
  1. "İsimsiz" olarak yorum yapmak için "Yorumlama Biçimi" bölümünden "ANONİM"i seçin.
  2. Takma adla yorum yapmak için "ADI/URL"yi seçerek herhangi bir isim yazın.
  3. Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
  4. Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
  5. Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
  6. Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.