Size Özel Reklam

Tıp Bölümü Nedir Ne İş Yapar İş İmkanları Maaşları

Tıp fakültesi maaşları, tıp bölümü hakkında

Tıp Sınava Girmiş Öğrencilerin Sayısal Puan Türünde Tercih Edebilecekleri En Popüler Ve En Yüksek Puanları Olan Bölümlerdendir. Tıp Eğitimi Diğer Lisans Eğitimlerine Göre Daha Uzundur. Tıp Fakültesi En Genel Manada Doktor Yetiştiren Ve İnsan Sağlığı İle Alakalı Eğitimleri Kapsayan Fakültedir.  İnsanların Genel Sağlık Durumları İle İlgili, Hastalıkları Tedavi Etmek, Gözlemlemek, Rahatsızlıklarına Geçici Veya Kalıcı Tedavi Planları Sunmak Tıp Fakültesinden Mezun Kişilerin Yani “Doktorların” İşidir.

Tıp Bölümü Nedir - Tıp Eğitimi Nasıl Olur?

Yukarıda Da Belirtildiği Gibi Tıp Fakültesi Eğitimi Çoğu Lisans Eğitimlerine Göre Daha Uzundur. Temel Eğitim Yani Lisans Süresi 6 Yıldır. İlk İkinci Ve Üçüncü Sınıf Klinik Öncesi Kısmıdır. Eğitimin Bu Kısmında Bölümün Temelini Anlatan Anatomi, Kimya, Biyolojinin Ve Fiziğin Alt Dallarını İnceler. Diğer Üç Yıllık Dönemde İse Klinik Ortamdaki Eğitim Ve Öğrenimi Kapsar. Bu Kısımda Tıbbın Tüm Alt Dalları Gösterilir. Klinik Dönemde Daha Önce Öğrenilen Kitabi Bilgilerin Tatbiki Yapılır. Buradaki Bilgilere Ek Olarak Tercih Etmeyi Düşündüğünüz Ya Da Kazandığınız Okulun Sitesine Girerek Ders Kataloğuna Ulaşabilirsiniz. Böylece Gideceğiniz Okul Özelinde Bilgiler Edinebilirsiniz.  

Tıp Puan Türü - Hangi Sınavlara Girilmeli?

Tıp Bölümü Puan Türü Türkiye'deki bütün üniversiteler Tıp bölümüne öğrenci alımını YKS,nin birici ve ikinci oturumu TYT(temel yeterlilik testi) AYT(alan yeterlilik testi) puan türleri ile tercih yapılmaktadır.TYT ve AYT puan türüne sahip olarak Tıp bölümünü tercih etmek isteyen öğrencilerin YKS’nin ilk oturumu olan TYT’den 150 ve üzeri puan alarak 2. Oturuma giriş hakkı kazanmaktadırlar 2. Oturum AYT sınavıdır. Kısacası Tıp Tercih Edecek Adaylar TYT ve AYT sınavlarına girmeleri ve bölüm için yeterli puanı almaları gerekmektedir. Tıp 4 yıllık bir bölümdür.

Tıp Okuyacak Öğrencilerde Olması Gereken Özellikler Nelerdir?

Tıp Fakültesi Öğrenimi Ve Sonrasındaki Meslek Hayatı Dolayısıyla Bu Durumlara Katlanabilecek Dayanıklı Ve Soğukkanlı Kişiler Olması Gerekmektedir. Uzun Ve Zorlu Bir Eğitim Hayatı Olduğu İçin Normalden Fazla Bir Çalışma Disiplini Gerekmektedir. Tıbbın Öznesi İnsan Olduğu İçin Tercih Eden Kişilerin İnsana Ve İnsan Sağlığına Meraklı Olmalıdır.

Tıp Bölümü İş Olanakları - Şartları Nelerdir?

Tıp Fakültesini Bitiren Ve Hekim Unvanını Kazan Bireyler Sağlıkla Alakalı Her Alanda Çalışabilirler. Mezun Olduktan Sonra Pratisyen Hekim Olarak İşe Başlayabilirler. Buna Ek Olarak Uzmanlık Sınavı Olan Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS)’A Girerek Ve Tercihte Bulunarak İstediği Alanda Uzmanlık Hakkı Kazanmış Olurlar. Uzmanlık Eğitimi Esnasında Asistan Olarak Görev Alırlar. Asistanlık Dönemi De Geçtikten Sonra Uzman Doktor Unvanına Sahip Olurlar.

Tıp Bölümü KPSS Atama Puanları

Tıp bölümü Sağlık Bakanlığı Bünyesinde 12 Bin Sözleşmeli Personel Ataması Gerçekleştirildi Buların 7.165 Lisans 2.592 Önlisans 2.243 Ortaöğretim Mezunu Kişilerden Yapılmıştır.TIP KPSS  Puanları Şu Şekilde Olmuştur.
  • KPSS Atamalarında 12 Bin Kişilik Atamalarda 5000 Kişilik Hemşire 1000 Kişilik Ebe Kadrosu Açılmıştır. Diğer alımlar aşağıdaki gibidir.
  • Çocuk Gelişimi, Çocuk Sağlığı Ve Gelişimi Ve Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Bölümleri KPSS Atamaları Taban Puanı 84,014 Olmuştur.
  • Dil Ve Konuşma Terapisi Bölümü Mezunlarının - Dil Ve Konuşma Terapisti Bölümleri KPSS Atamaları Taban Puanı 72,029 Olmuştur.
  • Beslenme Ve Diyetetik Bölümü KPSS Atamaları Taban Puanı 91,699 Olmuştur
  • Biyoloji, Moleküler Biyoloji Ve Genetik, Tıbbi Biyolojik Bilimler Ve Moleküler Biyoloji Bölümleri KPSSAtamaları Taban Puanı 87,805 Olmuştur.
  • Ergoterapi Bölümü Mezunlarının - İş Ve Uğraşı Terapisti (Ergoterapist) KPSS Atama Taban Puanı 83,263 Olmuştur.
  • Odyoloji Bölümü Mezunlarının - Odyolog KPSS Atama Taban Puanı 85,966 Olmuştur.
  • Perfüzyonist KPSS Atama Taban Puanı 61,683 Olmuştur.
  • Psikoloji Bölümü Mezunlarının - Psikolog Olarak Atama Taban Puanı 87,681  Olmuştur.
  • Sağlık Fizikçisi Kpss Atama Taban Puanı 67,921 Olmuştur.
  • Sosyal Hizmetler / Sosyal Hizmet Ve Sosyal Çalışmacı Sosyal Çalışmalar Kpss  Atama Tabanı Puanı 88,897 Olmuştur.

Doktor Maaşları Ne Kadar

Doktor Maaşları Pratisyen Hekimlerin Ücretleri 8-9 Bin Tl’dir. Ek Olarak Döner Sermayeden De Eklenti Olur. Uzman Doktorların 12-13 Bin Tl’dir.

Tıp Bölümü Dalları Nelerdir - Tıp Uzmanlık Alanları Nedir

Tıp dalları- tıp uzmanlık alanları Şu şekildedir. Tıp alanları bir hayli fazladır. Tıp uzmanlık alanları tıp bölümleri

İç Hastalıklar ,Alerji Hastalıkları, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları,Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İş ve Meslek Hastalıkları, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi Onkoloji, Yoğun Bakım, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Alerjik Göğüs Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları, Nöroloji, Psikiyatri, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Metabolizma Hastalıkları, Çocuk Endokrinolojisi, Çocuk Hematolojisi, Çocuk Nefrolojisi, Çocuk Nörolojisi, Çocuk Alerjisi, Çocuk Onkolojisi, Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları, Neonatoloji, Genetik, Çocuk Göğüs Hastalıkları, Çocuk İmmünolojisi, Yoğun Bakım, Çocuk Psikiyatrisi,Dermatoloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Romatoloji, Genel Cerrahi, Gastroentroloji Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Ürolojisi, Göğüs Cerrahisi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Çocuk Kalp ve Damar Cerrahisi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, El Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, El Cerrahisi, Üroloji,Çocuk Ürolojisi, Androloji,Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları,Göz Hastalıkları,Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite, Perinatoloji ,Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Algoloji, Radyasyon Onkolojisi, Radyoloji, Nöroradyoloji, Girişimsel Radyoloji, Pediyatrik Radyoloji, Nükleer Tıp, Tıbbi Patoloji, Sitopatoloji, Dermatopatoloji, Nöropatoloji, Tıbbi Genetik, Klinik Sitogenetik, Klinik Moleküler Genetik, Klinik Genetik, Tıbbi Biyokimya, Tıbbi Mikrobiyoloji, Tıbbi Parazitoloji, Viroloji, İmmünoloji, Mikoloji, Tıbbi Farmakoloji, Toksikoloji, Spor Hekimliği, Askeri Sahra Hekimliği, Hava ve Uzay Hekimliği, Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Tıp, Acil Tıp, Adli Tıp, Toksikoloji, Halk Sağlığı, Epidemiyoloji, Çevre Sağlığı, İşyeri Hekimliği, Okul Hekimliği, Fizyoloji, Aile Hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve Histoloji

Tıp Bölümü Dersleri - Hangi Dersler var

Tıp Bölümü okutulan dersler, tıp bölümü dersleri şu şekildedir;

  • Tıp Temel Bilimler bölümü;  Anatomi Anabilim Dalı, Biyofizik Anabilim Dalı, Biyoistatik ve Tıbbi Bilişim Anabilim Dalı, Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Fizyoloji Anabilim Anabilim Dalı, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı, Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı, Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı, Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalı bulunmakta.  
  • Tıp Dahili Bilimler bölümü;  Aile Hekimliği Anabilim Dalı, Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı, Fiziksel Tıp ve Reh. Anabilim Dalı, Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı, Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı, Halk Sağlığı Anabilim Dalı, İç Hastalıkları Anabilim Dalı Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı, Kardiyoloji Anabilim Dalı, Radyoloji Anabilim Dalı, Nükleer Tıp Anabilim Dalı, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Nöroloji Anabilim Dalı, Adli Tıp Anabilim Dalı, Acil Tıp Anabilim Dalı ve Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı branşları mevcut. 
  • Tıp Cerrahi Bilimler bölümü:, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı, Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı, Genel Cerrahi Anabilim Dalı, Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı, Kalp-Damar Cerrahisi Anabilim Dalı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı, Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı, Üroloji Anabilim Dalı

Tıp Bölümü Bulunan Üniversiteler - Okutulan Üniversiteler 

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)

(Tıp Fakültesi)

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

BOZOK ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

EGE ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

FIRAT ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)

(Tıp Fakültesi)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)

(Tıp Fakültesi)

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ (Erkek)

(Askeri Tıp Fakültesi)

GÜLHANE ASKERİ TIP AKADEMİSİ (Kız)

(Askeri Tıp Fakültesi)

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)

(Tıp Fakültesi)

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

(Kastamonu Tıp Fakültesi)

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

HİTİT ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)

(Tıp Fakültesi)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

(Cerrahpaşa Tıp Fakültesi)

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)

(Cerrahpaşa Tıp Fakültesi)

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ

(İstanbul Tıp Fakültesi)

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)

(Tıp Fakültesi)

MERSİN ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

(Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi)

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

(Meram Tıp Fakültesi)

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)

(Tıp Fakültesi)

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ORDU ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)

(Tıp Fakültesi)

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

(Tıp Fakültesi)

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (%75 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BEZM-İ ÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ (%25 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BEZM-İ ÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

BEZM-İ ÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BEZM-İ ÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ (%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ (%25 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(%25 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Tam Burslu)

(Uluslararası Tıp Fakültesi)

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ (%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ (%25 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

KOÇ ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ (%75 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ (%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

OKAN ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

OKAN ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

OKAN ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(%25 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

SANKO ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

SANKO ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ (%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

UFUK ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

UFUK ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İngilizce)(%50 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ (%25 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ (Tam Burslu)

(Tıp Fakültesi)

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ (%75 Burslu)

(Tıp Fakültesi)

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ (Ücretli)

(Tıp Fakültesi)

Tıp Bölümü Yorumları - Tıp Yorumları

Tıp Fakültesi Bölümü hakkında genel olarak iyi yorumlar ile karşılaştık mezun olan kişiler devlet kadrolarında özel sektörde ve ya kendi kliniklerinde çalışma imkanıları bulunmaktadır.Tıp bölümü bölümlerinden herhangi birisinden mezun olmuş kişiler tercih yapacak olan adaylara yol göstermek maksadı ile tecrübelerini yorum vasıtası ile aktarabilirler. Bölüme tercih edecek kişiler tıp bölümü için merak ettikleri konuları, tıp okumak, tıp fakültesi nasıl, tıp okunur mu gibi yazarak tıp okuyan ya da mezun olan kişilerden bilgi alabilir.
  1. "İsimsiz" olarak yorum yapmak için "Yorumlama Biçimi" bölümünden "ANONİM"i seçin.
  2. Takma adla yorum yapmak için "ADI/URL"yi seçerek herhangi bir isim yazın.
  3. Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
  4. Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
  5. Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
  6. Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.