Size Özel Reklam

TOEFL ve IELTS Gibi Sınavlara Hazırlığı Şansa Bırakmayın

TOEFL ve IELTS Gibi Sınavlara Hazırlığı Şansa Bırakmayın


Uluslararası geçerliliğe sahip TOEFL ve IELTS gibi sınavlara mı hazırlanıyorsunuz ? Ayrıca Ankara'da mı yaşıyorsunuz ? O zaman sizlere Ankara'nın en iyi dil ve kariyer okullarından biri olan Diplomat Akademi'yi tanıtmama izin verin. Kalıcı öğrenme ve diplomat profesyonelliği ilkelerini bir arada barındıran Diplomat Akademi ile hem TOEFL hem de IELTS sınavlarında yüksek puanlar elde etmek, başarılı olmak ve geleceğinizi şekillendirmek şimdi daha kolay.  Üstelik kurumda alanında uzman native yabancı eğitmenler ile eğitimlerin uygulandığını, özel ve grup ders imkanlarının da bulunduğunu hatırlatalım.

IELTS Nedir ?


1989 yılından Cambridge tarafından uygulanmakta olan ve uluslararası dil seviyesi hakkında geçerliliğe sahip IELTS özellikle AB ve ABD'de lisans, yüksek lisans ve doktora programlarına kabul için önemli bir sınavdır. IELTS KursuAnkara arayışında iseniz, mutlaka Diplomat Akademi ile görüşerek birebir eğitim programınızı kurgulayabilir, Ankara'nın en iyi dil okulunda eğitim alabilir ve şehrin en profesyonel eğitmenleriyle çalışabilirsiniz. Ayrıca IELTS sınavlarının YDS denkliği de mevcuttur.


TOEFL Nedir ?


Türkiye'de en yüksek sıklıkla düzenlenen dil yeterlilik sınavlarından biri olan TOEFL, ABD merkezli olarak düzenlenmektedir. Bu sınav uluslararası geçerliliğe sahiptir ve dört ana kategoride adayların yeterliliğini ölçmektedir. Bu alanlar gramer (reading), writinglistening ve speakingalanlarıdır. Tüm sınavlar 30 eşit puana sahip olup toplam değerlendirme 120 puan üzerinden  yapılmaktadır. TOEFL Kursu Ankara konusunda pek çok alternatifinizin bulunduğunu unutmayın.  
Ankara ingilizce kursları konusunda doğru seçim yapabilmek, en iyi ve verimli kursa karar verebilmek, günümüzde son derece zorlu bir süreç haline gelmiş durumda. Bu alanda karar sürecinde değerlendirmeniz gereken pek çok farklı nokta bulunuyor. Kursun sağladığı kaynakların kalitesi, nativeeğitmenler, hazırlanacağınız sınavlar hakkında eğitmenlerin tecrübesi ve sınava  yönelik hazırlık yöntemleri de son derece önemli. Mutlaka farklı kurslarla görüşün, fakat yine de çalışma programını size özel olarak belirleyen, yüksek kaliteli ve başarı odağından asla vazgeçmeyen kursları tercih etmeye özen gösterin.
  1. "İsimsiz" olarak yorum yapmak için "Yorumlama Biçimi" bölümünden "ANONİM"i seçin.
  2. Takma adla yorum yapmak için "ADI/URL"yi seçerek herhangi bir isim yazın.
  3. Kendi isminizle yorum yapmak için GOOGLE hesabını seçin.
  4. Lütfen yorum yazarken yazım ve noktalama kurallarına uyun.
  5. Hakaret, küfür ve link içeren yorumlar onaylanmayacak veya onaylansa bile silinecektir.
  6. Yorumunuza cevap yazıldığında size e-posta gönderilmesini istiyorsanız BENİ BİLGİLENDİR kutucuğunu işaretleyiniz.