Size Özel Reklam

Öğrenci Dostu calismavakti.com

 


Günümüzde eğitim sektörüne olan ihtiyaç gittikçe artmakta ve birçok sınava hazırlanan öğrencilerin bir takım projelere ihtiyacı olmaktadır. Öğrencilerin ihtiyaç duyduğu, sınava çalışırken mutlaka olması gereken kriterlerin yer aldığı, öğrencilere her türlü konuda yönlendirme sağlayacak ve bilgi verecek, online ve etkileşimli çözüm sistemlerini de bünyesinde barındıran; sektördeki ihtiyacı gören ve buna göre hareket eden Çalışma Vakti; Online deneme sınavı başta olmak üzere öğrencilerin ihtiyacı olan her türlü bilgi, sınav, proje ve içeriği başarılı bir şekilde yayınlamaktadır. Böylece sınava hazırlanan öğrenciler herhangi bir dershaneye gitmiyor olsa bile karşılarında yardım alabilecekleri bir öğretmen bulabilmekte, canlı derslere girebilmekte, sistemde olan ders videolarına sürekli olarak erişim sağlayabilmekte ve çözemedikleri soruları sistemde yer alan ve öğrencilere yardım etmek amacıyla platformda yer alan tüm öğretmenlere sorabilmekte ve cevaplarını adım adım görebilmektedir.

Online deneme sınavı; dershaneye giden ya da gitmeyen her öğrenciyi sınava hazırlamakta oldukça önemli bir çalışma şekli olarak karşımıza çıkmaktadır. Sınavın online olması, öğrenciyi sınıf stresinden uzaklaştırmakla beraber aynı zamanda eksik konularını da ona göstererek, sınava kadar hangi konu ve derslere ağırlık vermesi gerektiğini göstermektedir. Ayrıca sistemimizi kullanmakta olan binlerce öğrenci arasından sınavda kaçıncı olduğunuzu, yaklaşık olarak kaç puan aldığınızı, hangi dersten kaç doğru ve kaç yanlışınız olduğunu, yanlış sorularınızın doğru cevaplarını ve sınav sürecinizle ilgili değerlendirme bilgilerini sistem üzerinden bulmanız ve erişmeniz mümkün olmaktadır.

Çalışma Vakti olarak sistemli çalışmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor ve tüm uygulamalarımızı bu şekilde tasarlıyoruz. Alanında uzman, sektöre yıllarını vermiş ve binlerce öğrencinin başarıya ulaşmasında etkin rol oynamış kadromuz ile birlikte yapacağımız tüm uygulamalar uzunca bir süre düşünülmekte ve görüşülmektedir. Uzun değerlendirme sürecinin sonunda karar verilip yapılan uygulamaların tümü, öğrencilerin büyük oranda başarı sağlamasını hedeflemektedir. Başta Onlinedeneme sınavı uygulaması olmak üzere uygulamalarımızı sınav sürecinde kullanan öğrencilerimizden gelen geri dönüşler sistemin ne kadar başarılı çalıştığını bizlere göstermekte ve kadromuzun başarısını bir kere daha tescil etmektedir. Sizler de sınavda başarıyı yakalayıp, hedeflerinize ulaşmak için Çalışma Vakti isimli öğrenci dostu uygulamalarımızı kullanabilir, sınavda yüksek dereceli sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz. www.calismavakti.com üzerinden ulasabilirsiniz